Pre otvorenie dokumentu kliknite na nasledujúci odkaz:
Materiálno-spotrebné normy a receptúry
21.4.2025 - 25.4.2025
PONDELOK ()
Desiata:
Obed: Veľkonočný pondelok
Olovrant:
UTOROK ()
Desiata:
Obed: pol. Prerušenie prevádzky
Olovrant:
STREDA (3885)
Desiata: cereálne výrobky s mliekom, mlieko - šk. mlieko,
Obed: pol. karfiolová so zeleninou, granadiersky pochod, kyslá uhorka, ovocný nápoj z prír. koncentr.,
Olovrant: chlieb, maslo, reďkovka, čaj ovocný,
ŠTVRTOK (4303)
Desiata: chlieb, nát. z tuniaka s mrkvou, mlieko, šk. mlieko, čaj bylinkový s medom,
Obed: pol. kalerábová, uracie prsia na smotane, cestoviny, stolová voda,
Olovrant: pečivo, jablká,
PIATOK (6550)
Desiata: chlieb, nát. šunková pena, mlieko-škol. mlieko, detský čaj čierny bez kofeínu,
Obed: pol. šošovicová so zemiakmi, šišky s džemom, mlieko,
Olovrant: pečivo, maslo, banány.
Na základe výnosu Ministerstva pôdohospodárstva a Ministerstva zdravotníctva SR č. 1187/2004-100 o označovaní potravín v znení výnosu č 1761/2005-100 a výnosu č. 3069/2005-100 je povinnosťou školských jedální informovať rodičov o obsahu alergénov v potravinách.
ZOZNAM ALERGÉNNYCH ZLOŽIEK:
01. OBILNINY obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich.
02. KÔROVCE a výrobky z nich.
03. VAJCIA a výrobky z nich.
04. RYBY a výrobky z nich .
05. ARAŠIDY a výrobky z nich.
06. SÓJOVÉ ZRNÁ a výrobky z nich.
07. MLIEKO a výrobky z nich .
08. ORECHY, ktorými sú mandle, liesk. orechy, vlašské orechy, kešu, pekan. orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich.
09. ZELER a výrobky z neho.
10. HORČICA a výrobky z nej.
11. SEZAMOVÉ SEMENÁ a výrobky z nich .
12. OXID SIRIČITÝ a SIRIČITANY, v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. VLČÍ BOB a výrobky z neho.
14. MÄKKÝŠE a výrobky z nich.
• • • Jedálny lístok zostavuje vedúca Školskej jedálne pri MŠ p. Renáta Karčáková • • •
Pozn.:
Jedálny lístok má informatívny charakter. Originál s poradovými číslami alergénnych zložiek je umiestnený v budove MŠ.