Pre otvorenie dokumentu kliknite na nasledujúci odkaz:
Materiálno-spotrebné normy a receptúry
14.4.2025 - 18.4.2025
PONDELOK (5257)
Desiata: obložený sendvič, mlieko- šk. mlieko, det. čaj čierny bez kofeínu,
Obed: pol. krupicová s vajcom, dukátové buchtičky s vanilkovým krémom, voda s citr. šťavou,
Olovrant: chlieb, maslo, reďkovka, čaj ovocný,
UTOROK (5351)
Desiata: chlieb, nát. drožďová, mlieko- škol. mlieko, det. čaj čierny bez kofeínu,
Obed: pol. gulášová, syrové karbonátky s jogurtovou omáčkou, zemiak. pyré, ovocný nápoj z prír. 100% koncentr.,
Olovrant: žemle, maslo, hrozno,
STREDA (4375)
Desiata: chlieb, nát. kuracia, mlieko- šk. mlieko, čaj bylinkový,
Obed: pol. kyslá zemiak. s vajíčkom, bratislavské rizoto, cvikla, stolová voda,
Olovrant: jogurt ovocný, piškóty.
ŠTVRTOK (4303)
Desiata:
Obed: Prerušenie prevádzky MŠ
Olovrant:
PIATOK (4235)
Desiata:
Obed: Veľký piatok
Olovrant:
Na základe výnosu Ministerstva pôdohospodárstva a Ministerstva zdravotníctva SR č. 1187/2004-100 o označovaní potravín v znení výnosu č 1761/2005-100 a výnosu č. 3069/2005-100 je povinnosťou školských jedální informovať rodičov o obsahu alergénov v potravinách.
ZOZNAM ALERGÉNNYCH ZLOŽIEK:
01. OBILNINY obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos) a výrobky z nich.
02. KÔROVCE a výrobky z nich.
03. VAJCIA a výrobky z nich.
04. RYBY a výrobky z nich .
05. ARAŠIDY a výrobky z nich.
06. SÓJOVÉ ZRNÁ a výrobky z nich.
07. MLIEKO a výrobky z nich .
08. ORECHY, ktorými sú mandle, liesk. orechy, vlašské orechy, kešu, pekan. orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich.
09. ZELER a výrobky z neho.
10. HORČICA a výrobky z nej.
11. SEZAMOVÉ SEMENÁ a výrobky z nich .
12. OXID SIRIČITÝ a SIRIČITANY, v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. VLČÍ BOB a výrobky z neho.
14. MÄKKÝŠE a výrobky z nich.
• • • Jedálny lístok zostavuje vedúca Školskej jedálne pri MŠ p. Renáta Karčáková • • •
Pozn.:
Jedálny lístok má informatívny charakter. Originál s poradovými číslami alergénnych zložiek je umiestnený v budove MŠ.